ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Team Magma λειτουργεί και ως Κέντρο Επιμόρφωσης ανθρώπων που ασχολούνται με παιδιά. Στο χώρο μας διοργανώνονται και υλοποιούνται από την ομάδα μας ή και από άλλους φορείς ή ιδιώτες, σεμινάρια για θέματα εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης, κλπ.

Οι δράσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες ή φοιτητές, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές γονείς, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να εμπλουτίσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν το παιδί.

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούν ένα σύγχρονο και ιδανικό πολυχώρο για τη διοργάνωση μικρών σεμιναρίων και συνεδρίων, παρουσιάσεων, ημερίδων κλειστών meetings, ιδιωτικών συναντήσεων και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, μιας και προσφέρει φιλικούς και άνετους χώρους ιδανικούς για να φιλοξενούν εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων.

O χώρος διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο Αμφιθέατρο με σύγχρονες προδιαγραφές που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα, καθώς και 4 ακόμα Αίθουσες που προσφέρονται για οποιαδήποτε εργασία.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΠΑΡΟΧΕΣ

Wi Fi Access

Διοικητική & Γραμματειακή Υποστήριξη

Ενσύρματη Δικτύωση Internet

Μηχανογραφική Υποστήριξη

2 Οθόνες Samsung Touchscreen 75``

2 Laptops

1 Οθόνη LG 45``

White Board

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή:
8:00 -16:00


Σάββατο, Κυριακή και καθημερινές εκτός ωραρίου:
Ανοιχτά σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις ή κατόπιν συνεννόησης.