Εύπλαστα Υλικά

Όλα τα εύπλαστα υλικά μας είναι φτιαγμένα από απολύτως ασφαλείς, υποαλλεργικές και μη τοξικές ουσίες και παρασκευάζονται από τις αξιόπιστες ευρωπαικές εταιρείες. Είναι κατάλληλα για παιδιά 3 ετών και άνω!
Δείτε τις πιστοποιήσεις ασφαλέιας τους, πατώντας πάνω στο κάθε είδος: Foam and Silk Clay, Mad Mattr, PlayFoamΌλα τα εύπλαστα υλικά μας είναι φτιαγμένα από απολύτως ασφαλείς, υποαλλεργικές και μη τοξικές ουσίες και παρασκευάζονται από τις αξιόπιστες ευρωπαικές εταιρείες.
Είναι κατάλληλα για παιδιά 3 ετών και άνω!

Δείτε τις πιστοποιήσεις ασφαλέιας τους, πατώντας πάνω στο κάθε είδος: Foam and Silk Clay, Mad Mattr, PlayFoam


ή επιλέξτε κατηγορία παρακάτω


Silk & Foam Clay

Πρωτότυπο υλικό κατασκευών και παιχνιδιού με πηλό από τη Δανία που στεγνώνει σε θερμοκρασία δωματίου μετά από λίγες ώρες. Ιδανικό για παιχνίδι αλλά και για να συνδυαστεί με άλλα υλικά ώστε να υλοποιήσετε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες. .

Mad Mattr

Mαλακό και εύπλαστο υλικό με απαλή αμμώδη υφή. Διατηρεί την αρχική του υφή και κατάσταση ακόμα και αν μείνει εκτός κουτιού καθώς δεν ξεραίνεται. Μπορεί να ζυμωθεί, να τεντωθεί ή να σμιλευθεί σε διάφορα σχήματα και κατασκευές για ατελείωτη διασκέδαση..

Play Foam

Ανακαλύψτε το Playfoam!
Ένα μοναδικό υλικό ιδανικό για κατασκευές και ατελείωτο παιχνίδι καθώς δεν στεγνώνει και δεν λερώνει όσο και να απλωθεί.
Από τη Learning Resources.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή:
8:00 -16:00


Σάββατο, Κυριακή και καθημερινές εκτός ωραρίου:
Ανοιχτά σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις ή κατόπιν συνεννόησης.