ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Team Magma λειτουργεί και ως Κέντρο Επιμόρφωσης ανθρώπων που ασχολούνται με παιδιά. Στο χώρο μας διοργανώνονται και υλοποιούνται από την ομάδα μας ή και από άλλους φορείς ή ιδιώτες, σεμινάρια για θέματα εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης, κλπ.

Οι δράσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες ή φοιτητές, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές γονείς, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να εμπλουτίσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν το παιδί.

Οι εγκαταστάσεις της αποτελούν ένα σύγχρονο και ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση μικρών σεμιναρίων και συνεδρίων, παρουσιάσεων, ημερίδων κλειστών meetings, ιδιωτικών συναντήσεων και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, μιας και προσφέρει φιλικούς και άνετους χώρους ιδανικούς για να φιλοξενούν εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων.

O χώρος διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο Αμφιθέατρο με σύγχρονες προδιαγραφές που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα, καθώς και 4 ακόμα Αίθουσες που προσφέρονται για οποιαδήποτε εργασία.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΠΑΡΟΧΕΣ

Wi Fi Access

Διοικητική & Γραμματειακή Υποστήριξη

Ενσύρματη Δικτύωση Internet

Μηχανογραφική Υποστήριξη

2 Οθόνες Samsung Touchscreen

2 Laptops

1 Οθόνη LG 45``

White Board 75``

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή:
8:00 -16:00


Σάββατο, Κυριακή και καθημερινές εκτός ωραρίου:
Ανοιχτά σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις ή κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνία

: +30 210 9626022


: info@team-magma.gr


: Ελ. Βενιζέλου 10 & Πύργου 7,
166 75 Γλυφάδα


*Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την διοργάνωση πάρτυ, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας mail στο party@team-magma.gr